На пошті в передмісті Парижа чоловік пред'явив паспорт на ім'я передбачуваного учасника терактів 13 листопада. На місце прибули близько сотні поліцейських і вертоліт.

Про це пише Le Parisien.

Наголошується, що чоловік прийшов на пошту в місті Пьерфіт-сюр-Сен департаменту Сен-Дені, де раніше проходила спецоперація. Він пред'явив паспорт на ім'я Салаха Абдеслама, який знаходиться в розшуку через можливу ​​участь в паризьких терактах. На пошті чоловік намагався отримати гроші. Службовці підняли тривогу, але потенційному терористу вдалося сховатися.

Нагадаємо, в ніч на 18 листопада у Франції пройшли 118 обшуків. Поліцейські затримали 25 осіб. Під час обшуків правоохоронці знайшли 34 одиниці зброї та 16 схованок з наркотиками.

Читайте також: "Ісламська держава" планувала ще один теракт у Франції

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Спецоперація в паризькій комуні Сен-Дені тривала сім годин. Під час штурму будівлі, де переховувалися підозрювані в причетності до терактів, загинули дві людини. Жінка з "поясом смертника" підірвала себе, ще одну людину застрелив снайпер. Поліцейські затримали семеро осіб. Повідомляється, що люди, які ховалися в будинку, збиралися влаштувати теракт в діловому районі Дефанс.