В канадському місті Торонто двоє людей напали на мусульманську жінку. Вони ударили її в живіт і назвали "терористкою".

Про це повідомляє Vice News.

Жінка прийшла до початкової школи, щоб забрати дітей. Постраждала розповіла, що двоє білих чоловіків напали на неї ззаду і схопили за хіджаб. Потім жінку кинули на землю і декілька разів ударили в живіт. Нападники кричали їй "ти терористка, тобі тут не місце".

До цього стались декілька схожих нападів на мусульман. В Онтаріо підпалили мечеті та з'явились образливі надписи на їхніх помешканнях після терактів у Парижі.

Читайте також: Тероризм – це не релігія - мусульмани запустили новий флешмоб (фото)

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Крім цього, поліція Монреаля розслідує походження відео. На ньому чоловік, одягнутий у маску Джокера, погрожував вбивати "по одному арабу в день". Він сказав, що на наступному тижні "будуть вбивства по всьому Квебеку".

Зазначається, що поліція вже арештувала його.

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо заявив, що атаки терористів в Парижі шокували всю країну. Він додав, що канадці мають зрозуміти, що "екстремісти також регулярно переслідують мусульман по всьому світу".