У американському штаті Флорида здійснив екстрену посадку літак Airbus А320. Він приземлився в міжнародному аеропорту Форт-Лодердейл. Причиною цього стало повідомлення про закладену вибухівку на його борту.

Про це повідомляє телеканал CBS12.

Один з пасажирів авіалайнера повідомив, що на його борту може перебувати вибуховий пристрій. Загалом на літаку під час рейсу було 92 пасажири, включаючи членів екіпажу. Після приземлення, всіх людей евакуювали.

Літак в аеропорту відвели на безпечну відстань від терміналів з пасажирами, і фахівці-вибухотехніки почали досліджувати борт авіалайнера та багажний відсік.

Читайте також: Через загрозу вибуху польський літак здійснив аварійну посадку

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше два літаки авіакомпанії Air France екстрено перенаправили в інші аеропорти для посадки. Вони прямували рейсом з США до Франції. Причиною такого рішення став анонімний дзвінок про закладені бомби на обох бортах.

Інший аналогічний випадок стався з рейсом сполученням Варшава-Хургада. Через можливо загрозу вибуху бомби, літак екстрено приземлився в аеропорту болгарського міста Бургаса.