Парламент Греції прийняв пакет реформ, які відкривають шлях для отримання допомоги від Європейського Союзу в розмірі 12 мільярдів євро.

10 мільярдів євро з цієї суми підуть на рекапіталізацію грецьких банків, пише Європейська правда з посиланням на грецькі ЗМІ.

Необхідний закон підтримали 153 депутати, 137 - проголосували проти. Коаліція, яку очолює партія прем'єр-міністра Греції Алексіса Ципраса, втратила голоси двох своїх депутатів.

Читайте також: Греція домовилась із кредиторами і отримає свій транш

Прийнятий пакет реформи, зокрема, передбачає введення податку на вино. Цей захід разом з введенням податку на азартні ігри дозволив уряду не вводити ПДВ на приватну освіту.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше стало відомо, що Греція домовилась з кредиторами про проведення реформ, усунувши таким чином основну перешкоду для нових позик.