Сьогодні викладачі та студенти Гарварду побачили на портретах темношкірих викладачів сліди ненависті. Щонайменше обличчя п'ятьох афроамериканців заклеїли чорними стрічками, повідомляє SkyNews.

Акт вандалізму був скоєний у залі Wasserstein. Саме у ньому вздовж коридору на стіні висять портрети видатних викладачів закладу. Працівники Гарварду без поняття, хто міг таке скоїти.

Напередодні студенти університету влаштували акцію підтримки усім темношкірим студентам США. Можливо, що сьогоднішній акт вчинили противники такої позиції.

"Вираження ненависті є огидним, будь вона направлена проти раси, статі, орієнтації, релігії та будь-чого іншого", - заявила декан юридичного факультету Марта Міноу.

Вона додала, що такі дії цілком можна розцінити, як злочин. Гарвардська поліція наразі вивчає матеріали справи та проводить розслідування.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Читайте також: США обрали міста для проведення Копа Америка

Нещодавно у США невідомі повісили прапор Конфедерації біля церкви, до якої ходив Мартін Лютер Кінг. Цей інцидент також викликав хвилю обурення по всій країні.