Мешканець республіки Татарстан ще у 2013 році став жертвою російських стражів порядку. При затриманні чоловіка дільничний Денис Доронін п'ять разів вдарив опонента кастетом.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У жертви цього катування лікарі виявили страшні синці по усьому тілу. Спочатку він вимагав від порушників компенсацію у розмірі 765 тисяч рублів. Представники МВС взагалі відмовлялись від виплат та наголошували, що Доронін ні в чому не винен.

Лише сьогодні Вахитовський районний суд Казані виніс вирок поліцейському. Він отримав 3,5 ув'язнення умовно, а жертва кривавого насильство отримала лише 15 тисяч рублів моральної компенсації.

Керівник Казанського правозахисного центру Ігор Шолохов заявив, що такий вердикт правосуддя буде оскаржений у Верховному суді Татарстану.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Російський військовий зізнався у вбивстві таджикської дівчини

Нещодавно російські правоохоронці повідомили про переслідування кримських татар за відмову служити в армії РФ.