Головний кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп поставив свої пости у Twitter на один рівень із творами славетного американського письменника Ернеста Хемінгуея, повідомляє The Hill.

"Мені якось сказали, що я Хеменгуей у 140 символів", - скромно охарактеризував себе Трамп під час агітацій у Південній Кароліні.

За словами самого політика, він проявляє благодушність, коли поливає брудом у Twitter своїх конкурентів, які, у свою чергу, пишуть погане про нього.

Також мільярдер додав, що вважає себе справжнім гуру соціальних мереж. Він має глибокі пізнання Twitter, які не підвладні жодній людині.

Нагадаємо, Дональд Трамп під час своєї передвиборчої кампанії вражав публіку заявами про кращий світ із Каддафі та Хусейном та виражав любов до Путіна. Таким чином бізнесмен намагається отримати підтримку громадян США.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Трамп закликав бойкотувати Starbucks через дизайн стаканчиків

Ернест Хемінгуей став одним із найвидатніших письменників за усю історію США. Він вніс величезний вклад у розвиток літератури ХХ сторіччя, на честь автора назвали навіть планету.