Потужні військові зіткнення Росії з силами терористичного угрупування "Ісламська держава" за межами РФ можуть відбутися в найближчі 10 років. Так вважають 59% россіян. Про дані соціологічного дослідження повідомляє ТАСС.

Третина опитаних (33%) вважають, що такі зіткнення можливі на території Росії. Про це свідчать дані опитування "Левада-центру", результати якого опубліковані на сайті організації.

Крім того, 28% опитаних вважають, що в найближче десятиліття за межами Росії можуть відбутися зіткнення РФ і збройних сил НАТО, 19% допускають збройні конфлікти на кордонах або на території Росії.

Читайте також: "Прибула в Одесу банда з ІГІЛа" - блогер потроліл ЗМІ Росії

Лише 13% опитаних говорять про можливість конфліктів з озброєними силами Китаю також поза територією РФ, майже стільки ж респондентів (11%) вважають, що такі конфлікти можливі на кордонах або території РФ.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Опитування проведено 13-16 листопад серед 1600 чоловік у віці 18 років і старше в 134 населених пунктах 46 регіонів країни. Статистична похибка досліджень не перевищує 3,4%.