Хакери Anonymous дізнались про теракти, які "Ісламська держава" може скоїти сьогодні 22 листопада. Серед потенційних мішеней - п`ять держав, повідомляє International Business Times.

Відомо, що під загрозою терактів знову перебуває Париж, а також ще два великих міста Старого світу - італійські Рим та Мілан. У цьому списку присутня і американська Атланта. Терористи можуть здійснити напади у Лівані та Індонезії.

Anonymous не повідомляє про джерело інформації, але відомо, що її отримала спеціальна група OpParisIntel.

Правоохоронці із Атланти наголосили, що не мають офіційної інформації про теракти, однак віднеслися до наданих повідомлень цілком серйозно.

Зазначимо, що увесь вчорашній день мешканці Брюсселю були нажахані. Уряд Бельгії постійно повідомляв про неминучий теракт.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Читайте також: Британські пороми - ціль номер один для терористів

Після теракту у Парижі 13 листопада увесь світ перебуває у шоці. Кожен день з'являються данні про нові можливі напади ІДІЛ.