Генеральний штаб Росії припинить з Туреччиною всі контакти, що стосуються військової лінії.

Про це повідомив начальник Головного оперативного управління Генштабу збройних сил Росії генерал-лейтенант Сергій Рудський, передають російські ЗМІ

"Контакти з Туреччиною по військовій лінії будуть припинені", - наголосив він.

Начальник оперативного управління Генштабу додав, що у подальшому всі дії ударної російської авіації будуть проводитись виключно тільки під прикриттям літаків-винищувачів.

Читайте також: Збитий Су-24 був над Туреччиною лічені секунди

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Окрім цього, Росія, за його словами, вживатиме необхідних заходів для посилення протиповітряної оборони. Крейсер "Москва", оснащений системою протиповітряної оборони "Форт", направиться в район в прибережній частині сирійської провінції Латакії. Там він вестиме патрулювання. Тут розміщений військовий аеродром Хмеймим. На ньому , починаючи з вересня поточного року, базується російська авіаційна група.

"Попереджаємо, що всі цілі, які представляють для нас потенційну небезпеку, будуть знищуватися", - заявив Рудський.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін назвав те, що Туреччина збила російський літак Су-24 на кордоні з Сирією - "ударом у спину".