Сьогодні вірменські правоохоронці повідомили про арешт десяти осіб, які планували "тяжкі злочини на території країни". Про це повідомляє DW.

Відомо, що спецназівці із Єревану виявили у приміщенні угрупування автомати, гранатомети, вибухівки та іншу зброю. Правоохоронні органи не повідомляють, що саме намагались скоїти озброєні люди, але злочини мали бути тяжкими.

"Колишній мешканець Єревану, який проживає нині за кордоном, Артур Варданян, прибув до Вірменії в 2015 році, де створив злочинне товариство і керував ним. За попередньою змовою, угруповання придбала велику кількість зброї, яку сховали в орендованому з цією метою будинку", - повідомила служба нацбезпеки країни.

Також правоохоронці повідомили, що серед членів угрупування були сирійці. Вони добре знали вірменську мову.

Читайте також: Новонароджену росіянку назвали - Сирія

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нещодавно у російському Дагестані правоохоронці знешкодили місцевих бойовиків. Потім стало відомо, що вони мали зв'язки з ІДІЛ.