Крим перериває сполучення та ділові контакти з Туреччиною. Зокрема, мова йде про поромну переправу.

Про це повідомив так званий глава окупованого Росією півострова Сергій Аксьонов після робочої зустрічі з міністром праці та соціального захисту РФ Максимом Топиліним, передають російські ЗМІ.

Він вважає, що кримчани мають долучитися до участь в акції. Жителям півострова, за його словами, необхідно відмовитись від покупки продуктів та товарів, які виробляє Туреччина.

Він також закликав жителів окупованого Криму утриматися від поїздок до цієї країни.

"Не тому що там небезпечно, а тому, що на сьогодні це держава, яка демонструє ворожий настрій до Росії", - аргументував свою позицію Аксьонов.

Популярні новини зараз
Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Читайте також: Путін зрадник нас кинув - ялтинці збунтувалися

Він наголосив, що Крим не готовий співпрацювати з турецькими бізнесменами. Самопроголошений керівник не сумнівається, що кримчани також підтримають цю ініціативу.

Нагадаємо, Туреччина збила російський військовий літак. Він порушив турецький повітряний простір.

Пілотів СУ-24 Туреччина попереджали про порушення не менше 10 разів, але російські пілоти проігнорували це повідомлення.