В Чехії та Словаччині правоохоронці проводять на цьому тижні серії обшуків. Вони пов'язані з пошуками терористів або осіб, які мають до них відношення..

Про це повідомляє словацьке видання Aktuality, посилаючись на джерела в поліції.

В ніч на середу у місті Нітра, що на заході Словаччини, та кількох інших населених пунктах пройшли серії обшуків. Зазначається, що вони можуть бути пов'язані з терактами в Парижі. У свою чергу міністр внутрішніх справ Словаччини Роберт Каліняк не підтвердив це. Він додав, що

словацькі правоохоронці постійно контактують із західними спецслужбами та щоденно аналізують великі об'єми інформації, яку отримують від них.

Читайте також: Біля Букінгемського палацу у Лондоні шукають вибухівку

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги
Показати ще

Каліняк наголосив, що у Словаччині, порівняно з іншими країнами, безпекові ризики один з найнижчих.

Глава МВС Чехії Мілан Хованець на своїй сторінці в Twitter у середу повідомив, що в країні затримали особу, яка перебувала в міжнародному розшуку. Його підозрюють у зв'язках з терористами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Бельгії шукають10 терористів. Вони можуть організувати терористичні атаки в країні атаки.