У Красноярському краї РФ зазнав аварії гелікоптер Мі-8, на борту якого знаходилися 25 осіб, передає "Інтерфакс".

"Гелікоптер Мі-8 виконував політ в Красноярському краї і, зі слів пасажирів, з не встановленої причини зазнав аварії, лежить на боці. Пасажири зв'язалися з екстреними службами і повідомили, що екіпаж загинув ", - повідомило джерело в службі порятунку.

Читайте також: Туристичний гелікоптер впав у Новій Зеландії

До місця аварії відправлені пошуково-рятувальні групи. У МНС РФ зазначили, що гелікоптер летів з Ігарки на нафтоперегонну станцію. На борту знаходилися 22 пасажири, імовірно вахтовики, і три члени екіпажу. У свою чергу джерело в правоохоронних органах РФ зазначив, що число жертв склало вісім чоловік, решта постраждали. Пізніше повідомили, що кількість жертв зросла до 15 осіб.

У МВС повідомляють, що гелікоптер впав в Єнісей в двох кілометрах від Ігарки і знаходиться на льоду.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, 24 листопада в ході рятувальної операції з пошуку пілотів в Сирії літака Су-24 був обстріляний вертоліт Мі-8. В результаті загинув російський морський піхотинець, який проходив службу в Севастополі.