Уряд Німеччини вирішив посилити свою роль у боротьбі зі світовим тероризмом. Уряд країни направить військові транспортні засоби своїм партнерам з військової коаліції.

Про це повідомляє BBC.

Відомо, що до східного Середземномор'я відправлять винищувачі Tornado, літаки-заправники та фрегат. Tornado німці нададуть виключно у якості розвідувального варіанту. Ця допомога залежить від рішення парламенту ФРН.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель пообіцяла французькому президенту Франсуа Олланду надати літаки для допомоги. Вони мають розташуватися на авіаносці "Шарль де Голль". Також німецькі розвідники нададуть коаліції данні із супутників.

Відомо, що німецькі солдати та винищувачі не будуть приймати участі в обстрілі позицій "Ісламської держави" у Сирії.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Читайте також: У Бельгії знизили рівень терористичної загрози

Сьогодні стало відомо, що Велика Британія може приєднатися до бомбардування ІДІЛ у Сирії. Прем'єр Девід Кемерон направив особисте прохання до членів парламенту.

Зазначимо, що світові держави перейшли в активну стадію боротьби із радикальними ісламістами у Сирії після терактів у Парижі 13 листопада. Тоді члени ІДІЛ вбили 130 людей.