У російському Новосибірську у дворі одного з будинків вибухнула Toyota RAV4, в якій знаходилися люди.

Власницею машини виявилася депутат Законодавчих зборів регіону Оксана Бобровська, вона загинула. Другою жертвою став - чоловік Бобровської.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У будинку, поряд з яким стався вибух, знаходиться офіс однієї з найбільших будівельних компаній Новосибірська - "Дискус Плюс". Як з'ясувалося, 30-річна Оксана Бобровська була заступником гендиректора компанії з соціальних питань. Оксана також входила до фракції "Єдина Росія".

Тіла подружжя були виявлені на задньому сидінні автомобіля.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Наразі, ведеться розслідування і розшук злочинців. Слідче управління області порушило кримінальну справу за даним фактом.

Читайте також: У знеструмленому Сімферополі прогримів вибух: один постраждалий

Нагадаємо, вчора, 25 листопада ще один соратник колишніх чиновників екс-режиму Януковича покінчив життя самогубством. Ігор Сотуленко викинувся з вікна.