В останні кілька тижнів по всій території Росії проходять страйки далекобійників. Представники цієї професії із республіки Дагестан мають намір влаштувати демонстрацію у столиці.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

До Москви вирушили сьогодні перші 200 дагестанців. У суботу ще тисяча демонстрантів з Кавказу також мають дістатися Москви. Про це повідомив журналістам дагестанський водій Ібрагім Ібрагімов.

Чоловік не розповідає, де саме проходитиме страйк, адже сам не володіє інформацією. Він також додав, що рішення штурмувати столицю прийняли "старші".

Російські водії виступають проти введення податку за користування федеральними трасами. За кожен кілометр вантажівки важчі 12 тонн сплачуватимуть гроші.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читайте також: Страйк дальнобійників: у Петербурзі вже палять шини

Раніше з'являлась інформація, що на Москву можуть рушити далекобійники зінших регіонів РФ. Вони рішуче налаштовані добитися скасування податку.

Нагадаємо, під час страйку у Тверській області сталася трагедія. Водій фури не впорався із керуванням та насмерть збив свого колегу.