Сьогодні військові із КНДР запустили балістичну ракету із підводного човна у водах Японського моря. Про це повідомляє агентство Ренхап із посиланням на південнокорейського чиновника.

Як стало відомо журналістам, запуск цієї ракети був невдалим. Вона не змогла подолати водну перешкоду, а на поверхні з'явилися лише її залишки.

Це вже вдруге у цьому році військові КНДР бавляться важкою зброєю у морі. У травні під керівництвом самого Кім Чен Ина північні корейці також запускали балістичну ракету. Тоді вона хоч і піднялася усього на 150 метрів у повітря, але стала тривожним дзвінком для південних сусідів.

Читайте також: Кім Чен Ин видав наказ "Всім підстригтися!"

Нагадаємо, дві корейські держави перебувають у стані війни вже більше 50 років. Країни мають лише домовленість про перемир'я, яке ледь не обірвалося цього літа після взаємних обстрілів на кордоні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще