Влада Австралії відмовила нащадку забайкальських козаків Артему Козьміну в установці автомобільного номера з прізвищем президента Росії.

Представники влади мотивували відмову тим, що подібний номерний знак недоречний, оскільки може ображати інших учасників дорожнього руху, передає "Забмедіа.Ру" з посиланням на самого Козьміна.

"Номер я замовив 18 листопада, тоді ж заплатив за нього 295 доларів. Через 21 день номер повинен був бути готовий, і я міг забрати його з управління, але 24 листопада мені прийшла відмова, в якій сказано, що такий номер може бути образливим і викликати негативну реакцію ", - повідомив російський патріот.

Читайте також: Просто нікому не цікаво: В Ірані зірвали виступ Путіна (фото)

При цьому Козьмін зазначив, що готовий судитися за свої права і не зупиниться, поки не отримає пояснень.

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

У свою чергу забайкальські козаки звернулися за допомогою в посольство Росії в Австралії.

"В Австралії за додаткову плату можна встановити на свій автомобіль номер з будь-яким словом або назвою Вахмістр Козьмін -. Патріот Росії, і він хотів, щоб на його машині був номер з прізвищем нашого президента І ми допоможемо йому добитися правди.", - Заявив отаман Семен Бойков.