Російська Федерація тимчасово обмежить постачання на свою територію м'ясної продукції виробництва української компанії "Барський птахокомбінат". Про це пише УНН.

"Россільгоспнагляд" вводить обмеження на постачання в Росію продукції підприємства з 10 грудня.

Повідомляється, що під час лабораторного контролю у м'ясі українського виробника виявили заборонені та шкідливі речовини.

"У разі надходження до Російської Федерації продукції з цього підприємства, відвантаженої до 10 грудня 2015 року, рішення щодо пропуску таких вантажів приймається у звичайному режимі з подальшим обов'язковим проведенням лабораторного контролю", - зазначили в "Россільгоспнагляді".

Читайте також: Росія заборонила ввозити продукти в "ДНР"

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія планує заборонити поставки охолодженого та замороженого м'яса великої рогатої худоби з Туреччини.

Під заборону також можуть потрапити овочі і фрукти, молочна продукція, а також морепродукти.