Таким чином, ініціатори соціальної кампанії хочуть змусити авторів образ задуматися про наслідки.

Бразильська неурядова організація Criola зібрала расистські коментарі з соцмереж і розклеїла їх на білбордах неподалік від будинків їх авторів, пише birdinflight.com. Акція є частиною соціальної кампанії Racismo Virtual, Consequencias Reais ("Расизм віртуальний, наслідки реальні").

"Ці люди думають, що вони можуть сидіти у себе вдома і робити в інтернеті все, що захочуть. Але ми не дозволимо цьому статися. Ми їх знайдемо", - заявила одна із засновників Criola Журема Вернек.

Читайте також: Німеччина замінить співака на "Євробаченні" через його політичні переконання

Спочатку автори акції обчислюють приблизне місце проживання коментаторів за допомогою геотегов, які супроводжують повідомлення, а потім розміщують скріншоти з образливими репліками на білбордах в тому ж окрузі. При цьому ім'я і обличчя кривдників ретушується: "Ми не хочемо нікого піддавати небезпеці. Просто хочемо, щоб ці люди думали про наслідки ".

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше
Показати ще