Відео, на якому український воїн за допомогою спеціально винайденого пристосування - "Подавач", з легкістю за декілька секунд споряджає магазин автомата, набрало у соціальних мережах чотири з половиною мільйони переглядів.

Опублікував його на своїй сторінці арабська блогер. Ефективність і простота винаходу вразила багатьох користувачів.

Читайте також: Венеціанців здивував голос української емігрантки (відео)

"Подавач 7.62", система швидкої зарядки магазину АК, значно прискорить українським військовослужбовцям, які перебувають у зоні АТО, процес заряджання автомата набоями. Таке зручне пристосування, виготовлене із міцної водостійкої фанери, дозволяє без болю в пальцях зарядити автоматний магазин патронами менше ніж за 30 секунд.

А коштує така корисна для вояків річ, яка дозволить із набагато меншими затратами часу наладувати "ріжки" для всього взводу приблизно 600 грн.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще