Чоловік взяв у заручники двох жінок у кафе австралійського міста Мельбурн. Він мав при собі вогнепальну зброю і протримав їх у полоні майже дев'ять годин. Після переговорів, поліцейським вдалося звільнити полонянок і заарештувати зловмисника.

Про це повідомляє видання Daily Mail Australia.

Інцидент трапився у курортному містечку Рай, що розташований південь від Мельбурна. Поліцейські о 7:45 перекрили та оточили навколишню територію для безпеки місцевих мешканців. Жінок вдалось звільнити близько 16 годині за місцевим часом.

Поліцейські розповіли, що 69-річний чоловік захопив у заручники свою 45-річну колишню. Вони розійшлись кілька тижнів тому. Також у полон потрапила 42-річна працівниця кафе.

Читайте також: Терористи напали на базу ООН в Малі: троє людей загинули

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Правоохоронцям вдалося звільнити заручниць цілими та неушкодженими. Їх доставили до лікарні на обстеження.

Нагадаємо, у листопаді озброєні люди відкрили вогонь в готелі Radisson Blu в столиці Малі Бамако. Близько десяти бойовиків утримували в заручниках 170 людей.

Вони приїхали до готелю на автомобілях з дипломатичним номерами.