Колишній мер Києва Леонід Черновецький вирішив створити політичну партію в Грузії під назвою "Щаслива Грузія".

Про це він повідомив у суботу, 5 грудня, під час акції свого фонду Соціальне партнерство в Кобулеті, передає Грузія Online.

Черновецький закликав усіх вступати до його політсили і зазначив, що головний офіс буде розміщений в Тбілісі.

Екс-мер Києва додав, що партія підтримуватиме європейські цінності і не буде обслуговувати російські інтереси. Він також зазначив, що нікого не збирається запрошувати в партію з України. Українці якщо і будуть, то лише аби надавати експертну допомогу.

На останок Черновецький додав, що має намір провести все своє життя в Грузії.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Кияни вчетверте обрали собі космонавта - політолог

"Я не виступаю проти нинішньої влади, але парламент буду критикувати. Мені не подобається їхня робота. Грузія зупинилася. Є певні успіхи, але парламент не працює", – додав він.

Нагадаємо, Леонід Черновецький балотувався в президенти України і працював мером Киева з 2006 по 2012 рік. Мільйонер Черновецький, який має також і громадянство Ізраїлю, неодноразово епатував публіку гучними заявами і дивними вчинками.