Військові Сполучених Штатів використовують набагато більше боєголовок, ніж отримують у використання.

Про це пише Deutsche Welle.

За словами начальника штабу Марка Велша, за п'ятнадцять місяців атак з повітря у рамках американської кампанії, на території Іраку та Сирії проти радикальної організації терористів "Ісламська держава" скинули більше двадцяти тисяч снарядів. Це призвело до значного скорочення запасів.

Читайте також: Аби їх не бомбили, мешканці столиці ІДІЛ молються за негоду

Військовий закликав збільшити бюджет та наростити виробництво. Велш зазначив, що наразі масштаби постачання - недостатні.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Він додав, що фінансування для готовності до тривалої боротьби наразі є життєво необхідним.

"Бомбардувальники B-1 скинули рекордну кількість бомб. Військово-повітряні сили вже попросили профінансувати додатково забезпечення ракетами AGM-114 Hellfire. Вони також розробляють план із нарощування виробництва озброєнь", - зазначив начальник штабу.

Згідно інформації, це може тривати до чотирьох років, і необхідно "перемогти не лише у сучасних війнах, а і бути готовими до загроз майбутнього".

Ця заява з'явилась на тлі звинувачень із боку представників республіканської партії, що адміністрація президента Барака Обами нерішуча проти терористів.