Відома радянська і українська співачка Софія Ротару, яка нещодавно почала брати участь у зйомках декількох новорічних проектів для російського телебачення, звалилася під ялинку.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Під час зйомок концерту "Пісня року" в Москві артистка позувала на стільці зі святковими декораціями, але невдало повернувшись, разом зі стільцем впала під новорічну ялинку.

До Ротару відразу ж кинулися перелякані адміністратори, вони допомогли 68-річній співачці встати і провели її в гримерку.

Ще в серпні концертний директор артистки Ігор Курилєв повідомляв, що співачка не збирається виступати ні в Україні, ні в Росії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

До того ж, сестра Ротару, Лідія Хлябич розповіла, що співачка підтримує Україну і навіть допомагає українським військовим зі свого гаманця.

Читайте також: У Світлани Лободи поліція забрала права (фото)

Однак, не дивлячись на це Ротару активно виступає в Росії, а спілкуватися з журналістами на тему відносин України і Росії навідріз відмовляється.