Заметіль із борошна повністю накрила білоруське місто Солігорськ. Сталося це через неполадки на місцевому хлібзаводі, повідомляють білоруські МНСники.

Рятувальники пояснили це тим, що під час розвантаження борошна з автомобіля-борошновоза, в якому перебували 14 тонн борошна, зірвало люк, так як розвантаження борошна проходить під тиском. Через це стався викид близько 200 кг борошна на територію хлібозаводу, прилеглу до неї ділянку проїжджої частини і автостоянки.

Раніше повідомлялося, що у Росії сильна негода "викинула" на мілину танкер з мазутом і спричинила техногенну катастрофу. Це сталося через сильну негоду – дуже сильні вітри та снігопади.

Читайте також: Російське місто накрило аномальним снігопадом (фото)

Нагадаємо, що від справжнього снігу у Харкові постраждали машини полції. Від природної катаклізми у Харкові постраждали навіть стражі порядку. Сильний сніг побив лобове скло на новенькій поліцейській Toyota Prius.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Автівку припаркували надто близько до будівлі. Сніг впав з даху та наніс машині серйозне пошкодження. Нагадаємо, через велику кількість опадів харківські комунальники радили людям ходити подалі від будівель, адже можна зазнати травму.