Сирійські діти-біженці за допомогою фотографії намагаються показати всьому світу їх нову реальність, пише Знай, з посиланням на National Geographic.

Згідно з даними United Nations Refugee Agency, у світі більш 4,2 млн біженців, половина з яких - діти. Всі вони були змушені покинути домівки через конфлікт в Сирії.

Читайте також: Фінляндія почала закривати центри прийому біженців

Діти в таборах біженців позбавлені багатьох радостей, у них немає звичайного для всіх нас дитинства. Вони змушені змиритися з цим, маючи всього кілька способів, для вираження своїх почуття.

"Голоси Вигнанців" - це спільний проект між фотографами організації Reza та громадської організації допомоги біженцям UNHCR, який триває вже близько п'яти років. Навчаючи дітей в таборах біженців фотографії, вони хочуть змінити їх становище на краще.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами Майї Ростам, дівчинки з табору, вона приєдналася до проекту "Голоси Вигнанців" коли їй було 11 років. "Я захотіла навчитися фотографії, тому що я вірю, що завдяки цьому світ може побачити і зрозуміти, що я відчуваю, і що всі ми відчуваємо", - говорить вона.

Відзначимо, що всі фотографії в галереї зроблені дітьми, які беруть участь у проекті "Голоси Вигнанців".