Зони безкоштовного Wi-Fi з'являться на трьох московських кладовищах, повідомив глава "Ритуалу" Артем Єкімов. Бездротовий інтернет повинен почати роботу в першій половині 2016 року.

Як стало відомо, бездротову мережу планується підключити на Ваганьковському, Новодівочому і Троєкурівському цвинтарях. Wi-Fi проведуть у зони відпочинку та емоційного розвантаження.

Читайте також: Хакери увімкнули у російському офісі гімн України (відео)

"Безкоштовний вихід в інтернет зробить відвідування кладовищ зручніше і в тому числі буде нести пізнавальний характер. Wi-Fi на території кладовища буде корисний відвідувачам. У режимі онлайн кожна людина, яку зацікавила особистість похованого або пам'ятник на його могилі, зможе отримати потрібну інформацію в мережі. Крім того, інтернет дозволить завантажити карту кладовища ", - пояснив глава "Ритуалу" Артем Єкімов.

Нагадаємо, працівники аеропорту Тель-Авіва, що в Ізраїлі, виявили в багажі літака, що прибув з Росії, тіло жінки без супровідних документів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Виявилося, що родина не знайома з юридичною процедурою транспортування тіл, тому спакувала покійницю і відправила як звичайний вантаж", - пояснили правоохоронці.