Двоє маленьких дівчаток з американського міста Форт-Кемпбелл отримали від Санта-Клауса найкращий подарунок до Різдва. До них приїхав їх батько-військовий.

Про це повідомляє Мashable.

Їх батько, Трент Баскервіль, був у дев'ятимісячному військовому відрядженні і вирішив зробити для доньок сюрприз зі свого повернення. Він та його дружина вирішили звернулися за допомогою до Санта-Клауса, щоб зробити цю подію особливою.

Мама привела дівчаток на зустріч із Сантою. Коли одна з них прийшла до нього загадувати бажання, то попросила в нього повернення татка додому. Доньки не знали, що насправді їх батько вже був поряд з ними та ховався за коробками з подарунками.

Читайте також: 150 Санта-Клаусів зібрали гроші на благодійність (відео)

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще

Це була справжня несподіванка для них. Вони одразу кинулись обіймати батька.

Чоловік розповів, що ідея цього сюрпризу належить його дружині. Він наголосив, що для нього найприємніше зустрітися зі своїми доньками після довготривалої розлуки. Баскервіль зазначив, що не може підібрати слів, щоб описати на скільки визначна для нього ця подія.

Нагадаємо, до ради міста Норт-Поул штату Аляска обрали американця на ім'я Санта Клаус. Ззовні він також дуже схожий на казкового персонажа. Він наголосив, що буде виступатиме у міськраді захисником прав дітей.