Українські фахівці підвищують свою кваліфікацію в Клініці психіатрії бойового стресу та психотерапії при Військовому медичному інституті у Варшаві.

Про це з посиланням на Міністерство національної оборони Польщі передає Укрінформ.

Навчання проходить за трьома напрямками - діагностика і терапія постстресових відхилень, клінічна медицина та основи польової медицини. Всі витрати взяла на себе польська сторона.

"Сприймаємо ці курси як співпрацю з українською стороною, з українською державою, з якою ми солідарні в світлі того, що там відбувається. Ми чітко говоримо, що це не перший і не останній етап цієї співпраці. Хочемо, щоб ця співпраця по мірі потреб української сторони і можливостей WIM розвивалась та тривала", - сказав на зустрічі з українськими військовими психотерапевтами заступник польського міністра оборони Войцех Фальковський.

Читайте також: Польський парламент вшанував жертв Голодомору

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Він зазначив, що Польща буде працювати для розширення масштабів співробітництва, зокрема для збільшення кількість таких курсів для "українських фахівців, експертів, психологів і психіатрів".