Керівники однієї з японських фірм, яка займається автоматизацією процесів, придумала дієвий спосіб покращення робочої атмосфери у колективі. Кожен працівник може брати із собою в офіс домашню тваринку.

У фірмі повідомляють, що завдяки таким діям працівники дійсно почали більше спілкуватися між собою, адже вони мають спільні інтереси. Також покращилась і робоча атмосфера у колективі. Офісмени завжди можуть провести час з улюбленцем та зарядитися від нього позитивом.

Крім того менеджмент компанії ще й мотивує колектив заводити тварин, адже вважає це корисним для морального стану. Кожен, хто ще не має кішки чи собачки, може знайти собі друга та отримати за це грошову винагороду.

На фото можна побачити щасливі обличчя господарів улюбленців. Коти разом снідають, облизують одне одного та сплять у дивних містах.

Японці у черговий раз довели, що інноваційні управлінські рішення допомагають вирішити кілька проблем. Крім того, що в офісі панує позитивна енергія, комерційна фірма частково вирішує проблему бездомних тварин.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Читайте також: Дружба кота і собаки зворушила інтернет (фото)

Нещодавно компанія U-Pet створила винахід, який допомагає брати кота у будь-яке місце. Інженери розробили захищений рюкзак з ілюмінатором, де кіт може почуватися комфортно та спостерігати за усім навколо.