В адміністративному районі Берліна Кепеник стоїть дуже старий будинок, зведений ще в 1911 році. Він побудований з дерева в скандинавському стилі. Його пропонують абсолютно безкоштовно віддати у власність новому хазяїну.

Про це повідомляє німецький журнал Focus.

Незважаючи на те, що пропозиція дуже приваблива, бажаючих стати його господарями поки не знайшлося. Всьому виною одна заковика - будинок необхідно перевезти в інше місце.

У Берліні, як і інших європейських столицях, продовжують зростати ціни на нерухомість. Сім'я, що володіє дерев'яним будинком, розраховує замінити його в найближчому майбутньому. На його місці вони планують побудувати повноцінний сучасний будинок, який буде більш придатним для проживання.

Читайте також: У Парижі пограбували ювелірний магазин під носом у президента

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

У той же час власники не хочуть руйнувати вікову споруду. Вони мають намір зберегти її історичну цінність. Вони шукають ентузіаста, який займеться демонтажем і повторною установкою будинку в іншому місці.

Місцева влада також підтримали ініціативу берлінської родини. Вони пообіцяли надати новому щасливому власнику будинку, на який він не витратить ні копійки, ще й субсидію від районної адміністрації.