Кандидат у президенти США Дональд Трамп продовжує наживати собі ворогів у світі. На цей мільярдер обурив своїми заявами принца Саудівської Аравії Аль-Валід бін Талала.

Про це повідомляє BBC.

Висуванець від Республіканської партії повідомляв про бажання заборонити усім мусульманам світу в'їжджати до Сполучених Штатів. Така заява обурила високопосадовця арабського світу.

"Трамп ганьбить свою країну. Він повинен відкликати свою кандидатуру з президентських перегонів, адже ніколи у житті він не переможе", - заявив принц.

У свою чергу мільярдер звинуватив саудівця у намаганні впливати на політику США грошами свого татуся. Родина бін Талала дійсно є найбагатшою в арабському світі.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Заяви Трампа також прокоментувала інша кандидатка у президенти Гілларі Клінтон. Вона заявила, що її конкурент вже навіть не виглядає смішним.

Читайте також: Anonymous покарали Трампа за ненависть

Схоже, що Трампа зовсім не бентежить ставлення світу до його персони. Сотні тисяч британців підписали петицію про заборону для мільярдера в'їжджати до країни. Але після цього Дональд не наважився хоча б попросити вибачення. Він і далі продовжує гнути свою лінію та залякувати мусульман.

Таке ставлення до представників ісламу є лише малою краплею у цілому океані провокативних слів можливого президента. Він заявляв, що Ірак та Лівія жили б краще з Хусейном та Каддафі відповідно, а також вважає Путіна добрим другом.