В Британії відомий художник шокував громадськість намірами створити 7-ми метрову скульптуру страждаючого ангела з ножів, якими злочинці вбивали людей.

Як повідомляє видання The Guardian, всі знаряддя вбивства були витягнуті із тупів вбитих британців.

Художник Елфі Бредлі повідомив, що для створення скульптури йому знадобиться приблизно 100 тисяч ножів. Після завершення роботи над арт-проектом, художник планує тур містами Великої Британії.

Як повідомляється, такий задум художника викликав хвилю обурення серед родичів вбитих. Відомо, що в мережі Фейсбук навіть створили групи прихильників проти реалізації цього мистецького проекту. Однак знайшлися і прихильники ідеї, які просять художника зробити на ножах надписи імен загиблих.

Читати також: Британець пробіжить марафон на космічній станції

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Виготовленням скульптури займатиметься фабрика в місті Шропшир. Кожен ніж попередньо пройде процес стерилізації і буде затуплений.

Автор проекту заявив, що створенням скульптури він хоче привернути увагу суспільства і влади до проблеми важливості боротьби зі злочинністю у Великій Британії.