Кінорежисер з Сербії Емір Кустуріца жартома запропонував президенту Росії Володимиру Путіну розмістити військові бази у дворі його будинку.

Про це сам Кустуріца розповів Іскрі.

"З Володимиром Путіним обговорили на 10-річчі телеканалу Russia Today широке коло питань, в основному російські бази на Балканах, в Сербії. Я запропонував розмістити російські ракети у мене у дворі", - сказав режисер.

"Це був жарт, звичайно. Путін дуже чесна людина, великий державний діяч. Він створює враження втомленої людини, насиченої проблемами, які повинні бути вирішені для благо людства", - додав він.

Видання пише, що Кустуріца з дружиною на заході отримали місця поруч з російським президентом.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Кустуріца підтримав війну РФ проти України і схвалив анексію Криму. Через це, на вимогу Мінкульту, СБУ заборонила кінорежисеру відвідувати українські міста.

Читайте також: Кустуріца згоден із рішенням щодо заборони концерту

Раніше повідомлялося, що в липні 2015 року в Києві скасували благодійний концерт "Любов рятує світ". На заході повинен був виступити сербський музикант і кінорежисер Емір Кустуріца.