У Південно-Африканській Республіці блискавка вдарила в учасників похоронної церемонії, коли ті йшли з сільського кладовища.

За даними місцевої телерадіокомпанії SABC, четверо людей загинули на місці, ще двоє - у лікарні. Шість чоловік отримали поранення, їх стан оцінюють як стабільний.

Трагедія сталася в селі Нкана у Східно-Капській провінції. Похорон проходив під час сильної грози, яка розпочалася ще вчора, 12 грудня.

Щороку в ПАР удари блискавок забирають життя близько 100 людей.

Читайте також: На Донбасі побачили аномальне погодне явище (фото)

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Нагадаємо, в листопаді блискавка вдарила в поле стадіону міста Вільясон на півдні Болівії, коли там проходив футбольний матч між місцевими командами.

В результаті інциденту один з гравців - Давид Альварес - загинув на місці. Ще вісьмох футболістів госпіталізували з травмами різного ступеню тяжкості.