В німецькому місті Гамбург група невідомих хуліганів в ніч на суботу облила фарбою та закидала камінням філіал компанії Facebook. Нападники також використали димові шашки.

Як повідомляють користувачі соцмереж, група від 15 до 20 осіб кидали димові шашки та каміння. Як наслідок, в офісі розбили вікна. Хулігани також написали на будівлі "Facebook dislike" (не подобається Фейсбук – ред.).

За словами очевидців, один із нападників отримав поранення.

Причини нападу досі не відомі, однак поліція виключає політично вмотивований акт.

Поліція Гамбурга повідомила, що нападники були одягнені в чорний одяг та носили маски. Всім нападникам вдалося уникнути затримання поліцією. Зараз у місті оголошено план перехоплення злочинців.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Читати також: Цукерберг вчить новонароджену доньку квантовій фізиці (фото)

Про розміри збитків наразі немає жодної інформації.

Нагадаємо, соціальну мережу Facebook заснував 19-річний Марк Цукерберг у 2004 році, вивчаючи інформатику та психологію в Гарвардському університеті.

Як відомо, декілька днів тому у Цукерберга народилась донька.