У російській компанії "Мегаполіс" у продажу з'явилися тури в Сирію, де у відпочиваючих з'явиться можливість відвідати лінію фронту.

Про це повідомив президент Першої патентної компанії Анатолій Аронов.

Компанія пропонує подорож, тривалістю 4-5 днів. Тури розраховані на групи від трьох до п'яти чоловік.

Аронов відзначає, що відпочинок такого роду коштує 1500 доларів на одного, включаючи квитки і проживання.

Глава компанії стверджує, що в таких турах є ряд переваг. Це присутність росіян в Сирії у зв'язку з війною, велика кількість сирійців - випускників вузів РФ, які розмовляють російською мовою. Також це готовність Сирії приймати росіян, що дозволить їм отримувати додатковий заробіток.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

На питання про необхідність страхування життя екстремальних туристів Аронов відповів з деякою цинічністю.

"А навіщо? Ви ж самі вирішуєте поїхати. Якщо ви йдете в гори і падаєте - це ж ваші проблеми", - заявив він.

Читайте також: ТОП-9 місць, куди поїхати на Новий рік

"Це нішевий продукт, який буде актуальний протягом півроку десь. Нам багато бажаючих не треба. Осіб 20-30 на місяць буде достатньо. Люди сіли в літак, долетіли до Дамаска, розташувалися в готелі, а я дзвоню сирійцеві, у якого є машина, і він їх провозить по цікавих місцях. Людям цікаво подивитися, як на їхніх очах робиться історія", - додав Аронов.