Одинадцять людей, у тому числі півторарічна дитина і 65-річна жінка, отримали поранення в результаті наїзду автомобіля на зупинку в Єрусалимі.

Про це повідомляє ізраїльська поліція.

Як стало відомо, за кермом перебував 21-річний Абед Альмохсін Хассонех з району Бейт-Ханіна в Східному Єрусалимі. На іномарці Mazda він протаранив зупинку біля "Струнного моста" біля в'їзду в Єрусалим.

У салоні машини правоохоронці знайшли сокиру і ніж.

Охоронець і поліцейський, які перебували на місці інциденту, застрелили терориста.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

"65-річна жінка та 1,5-річний хлопчик отримали травми кінцівок середнього ступеня тяжкості. Ще дев'ять осіб відбулися легкими травмами", - розповіли ізраїльські медики.

Читайте також: СБУ запобігла 200 терактам

Через годину після теракту машина, на якій було скоєно наїзд на людей, залишалася на зупинці. Перед тим, як автомобіль евакуювали, його оглянули сапери.

Відзначимо, що з кінця вересня 19 осіб померли в результаті нападів палестинців в Ізраїлі, більше 120 людей отримали поранення.

Нагадаємо, раніше на в'їзді в Кирьят-Арбу 15-річна арабка намагалася вчинити теракт. При спробі зарізати жителя міста дівчина була нейтралізована.