Одна з канадських компаній успішно розпродала в китайській столиці партію балончиків свіжого повітря.

Про це повідомляє американський телеканал NBC.

Представники керівництва компанії зазначили, що цей проект спочатку планувався як жартівливий. На подив організаторів, балончики з повітрям миттєво розлетілися з прилавків Пекіна.

"Ми продали все, що було. Наразі величезна кількість людей хочуть з нами співпрацювати, і збувати продукцію. Чисте і якісне повітря, як і фільтрована вода - це стрімко зростаючий сегмент промисловості. Люди відчувають різницю", - підкреслили в компанії .

Як з'ясувалося, повітря, яке канадці привозять у задимлений Пекін, закачується у Скелястих горах.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Спочатку компанія Vitality Air торгувала на eBay пакетами з повітрям за $0,99. Тепер вартість пляшки повітря доходить до $46, залежно від кількості. Це приблизно у 200 разів дорожче за середню пляшку мінеральної води.

Читайте також: Китайці винайшли ліжко проти землетрусів (відео)

Нагадаємо, напередодні влада китайської столиці вперше ввела найкритичніший - "червоний" рівень екологічної загрози через сильний смог. Через забруднення повітря у Китаї щодня помирає 4 тисячі людей.