У центрі Москви невідомі розстріляли чоловіка. Вони вели вогонь прямо із салону автомобіля, а потім зникли з місця події.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на московських правоохоронців.

Поліцейські отримали повідомлення про стрілянину о 16:25 за місцевим часом. Зазначається, інцидент трапився неподалік будинку 6-8 на вулиці Солянка.

Попередньо вдалося встановити, що нападники під'їхали на місце події на чорному позашляховику Infiniti.

Чоловік помер на місці від отриманих вогнепальних поранень. Наразі поліція оголосила у Москві план "Перехоплення". По місту посилили патрулі.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Правоохоронці також намагаються встановити особу загиблого чоловіка.

Нагадаємо, раніше у Москві сталася кривава стрілянина. Причиною її став конфлікт між власниками кафе та дизайнером, якому не заплатили за його послуги.

Читайте також: В РФ розшукують адміністратора сторінки "Азова"

Митця обурили такі дії і він вирішив найняти бандитів, щоб отримати гроші.

За даними поліцейських, в конфлікті брали участь колишні і діючі співробітники силових структур. Вогонь вели з травматичних пістолетів і одного бойового нагородного.

Жертвами інциденту стали принаймні двоє людей. Ще восьмеро отримали поранення.