У штаті Мінесота (США) грабіжник двічі пограбував одну і ту ж фінустанову. Остання його спроба потрапила до прямого ефіру.

Журналіст одного із місцевих телеканалів Адам Саллет поруч із будівлею банку саме розповідав про перше пограбування, яке трапилось 14 грудня. Під час його розповіді з банку вискочив один із працівників, пробіг повз журналіста та вказав на грабіжника, який обчистив банківську установу день тому.

"Це прямий ефір, друзі! Грабіжник тільки що пробіг тут, за словами банківського службовця. Я повинен подзвонити в службу 911", - заявив Адам Саллет.

Читати також: У Парижі пограбували ювелірний магазин під носом у президента

Приблизно за годину грабіжника затримала поліція Мінесоти. Злочинцем виявився працівник того ж банку Райан Ліскоу. Поліцейські переконані, що грабіжник винен, адже його методи пограбування ідентичні. Крім того, почерк на записці із вимогою видати гроші, належить одній і тій ж особі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після того, як репортаж виклали в мережу, сього за кілька годин його подивилися понад 8 тисяч глядачів.