Сьогодні в центрі Москви на вулиці Новослободській загорівся будинок культури МВС, пожежі була привласнена третя категорія складності за п'ятибальною шкалою, повідомляє ТАСС.

Вогонь охопив два поверхи будівлі, є загроза переходу полум'я на дахи. За даними співробітників МНС, горять два поверхи будівлі.

У ліквідації пожежі задіяні 20 пожежо-рятувальних підрозділів.

Повідомлення про спалах надійшло о 5:49 в Центр управління в кризових ситуаціях Головного управління МНС Росії по Москві.

Читайте також: У Москві горять ТЕЦ і Міноборони

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

У 7:48 "Інтерфакс" повідомляло, що пожежу було локалізовано, однак, незважаючи на це, він розростався. Площа пожежі 200 квадратних метрів.

Станом на 9.43 ранку пожежникам вдалося зупинити поширення загоряння в будинку культури МВС.

Нагадаємо, 11 грудня велика пожежа сталась на Тушинському машинобудівному заводі в Москві. Загорілися склади з хімією. Представник прес-служби МНС у Москві розповів, що в недіючих колишніх цехах заводу розміщені складські приміщеннях, де зберігається побутова хімія.

Пожежа поширилася на площу в 15 тис. кв. метрів.