У Національних збройних силах Латвії заявили, що повітряна поліція НАТО перехопила у кордонів держави російський військовий літак.

Про це повідомляється на сторінці НВС в Twitter.

"Повітряна поліція НАТО 17 грудня в міжнародному повітряному просторі над Балтійським морем неподалік кордону Латвії ідентифікувала і перехопила Ан-72, що належить російській армії", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Одесит продає в інтернеті винищувач за 30$ мільйонів (фото)

При цьому наголошується, що повітряний простір жодної з країн Балтії порушено не було.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, в Латвії влітку кілька разів заявляли про виявленні поблизу своїх територіальних вод кораблів ВМФ Росії. Зокрема, 31 липня неподалік від державного кордону Латвії був помічений російський корабель "Дімітровграда 825" класу "Тарантул".

Нагадаємо, російський військовий літак нібито помилково залетів у повітряний простір Ізраїлю.

Про це в неділю в ефірі радіостанції "Коль Ісраель" заявив міністр оборони Ізраїлю Моше Яалон, передає Інтерфакс.

"Відбулося незначне вторгнення російським літаком приблизно на милю (1,6 км). З пілотом вийшли на зв'язок, і літак, змінивши курс, повернувся до Сирії", - сказав він, не уточнивши дату інциденту.