Росіяни у черговий раз блиснули дотепністю та придумали типовий для себе та оригінальний для цивілізованого світу спосіб боротьби з новорічним браконьєрством. Вони обвили ялинки колючим дротом.

Про це пише "Злий одесит".

До такого додумались працівники Південного федерального університету. У місцевому ботанічному саді тепер усі ялинки нагадають в'язнів.

"Зрозуміло, колючий дріт на дереві це і засіб захисту і елемент прикраси. Своєрідний і не гламурний, але вельми ефективний - як тут не погодиться?", - коментує автор.

Але для російських крадіїв немає нічого неможливого. Можна бути впевненими, що при бажанні вони підкопають дерево трохи далі або взагалі візьмуть на справу ножиці для металу та поріжуть дріт.

Популярні новини зараз
Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

"У країні із найбільшою в'язницею у світі навіть ялинка з колючим дротом почувається чудово", - додав автор.

Читайте також: Київські ялинки перед святами почнуть смердіти

Зазначимо, що "Київзеленбуд" також придумав вишуканий спосіб боротьби з браконьєрством. Столичні ялинки обробляють смердючою рідиною.