Одна з найбільш очікуваних кіноновинок року - вестерн Квентіна Тарантіно "Мерзенна вісімка" - з'явилася на піратських сайтах у високій якості.

Це трапилося за кілька днів до офіційної прем'єри фільму в США, передає Кіноафіша.

Картину виклали в інтернет хакери з угрупування Hive-CM8. Вони стверджують, що змогли дістати так званий DVDScreener - копію фільму, яку, як правило, попередньо розсилають різним професійним об'єднанням, що відповідають за вручення премій в галузі кінематографу.

Читайте також: На Алеї слави в Голлівуді з'явилася зірка Тарантіно (фото)

У першу добу після появи "Мерзенної вісімки" у вільному доступі на файлообмінниках фільм скачали з більш ніж півмільйона унікальних IP-адрес.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Повідомляється, що пірати також отримали копії фільмів "Той, що вижив" з Леонардо ДіКапріо в головній ролі і "Крід: Спадщина Роккі" з Сильвестром Сталлоне.