На озері Янао між п'яними менеджерами "Газпрому" та місцевими жителями сталася перестрілка, внаслідок якої двоє головних менеджерів ВАТ "Газпром" були застрелені.

Трупи чоловіків пролежали біля мисливських будиночків понад дві доби, допоки їх знайшли рятувальники.

Читати також: У московському кафе застрелили двох людей (відео)

Відомо, що менеджери "Газпрому" приїхали на полювання в Пурівський район Ямало-Ненецкого автономного округу. Місцеві жителі − єгері Денис та Даніель Пяку супроводжували менеджерів на полюванні. Між чоловіками виникла п'яна суперечка, яка спочатку переросла в бійку, а потім – у стрілянину, під час якої егері застрелили Андрія Ходакова (керівника ремонтно-механічної служби ВАТ "Газпром") та Дениса Свистунова (керівника поливної служби ВАТ "Газпром").

Повідомляється, що обоє єгерів отримали вогнепальні поранення та перебувають у лікарні. Після лікування їх судитимуть. Обом убитим менеджерам було по 35 років.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще