Різдвяні дива все ще трапляються. Про це свідчить випадок в Іспанії, де безробітній мігрант з Сенегалу виграв 400 тисяч євро у різдвяній лотереї. На купівлю квитока він витратив 20 євро.

Про це пише британська Guardian.

Він виявився одним з 1,6 тисяч щасливців, які поділили призовий фонд у 2 мільярди євро лотереї El Gordo.

Історія переможця варта сценарію для голлівудського кіно. Вісім років тому сенегальця Нгаме врятували іспанські прикордонники в районі Канарських островів. Його витягнули з переповненого човна, на якому він плив з Марокко в Іспанію.

З того часу він працював, збираючи цитрусові та яблука у садах провінції Альмерія за декілька євро на день. А нещодавно його взагалі звільнили і 35-річний Нгаме залишився без роботи. Дізнавшись про виграш, Нгаме зізнався журналістам, що й досі не може повірити у те, що трапилось. Він не може уявити, як виглядає така купа грошей, адже у нього з дружиною траплялись моменти, коли в сімейному бюджеті не було і п'ять євро.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На відміну від більшості великих лотерей, де головний приз дістається лише декільком особам, іспанська різдвяна лотерея El Gordo розподіляє виграш серед тисяч переможців.

Читайте також: Скандал в Сербії: лотерейний номер показали швидше, ніж витягли (відео)

Її проводять щорічно з 1812 року. Навіть під час громадянської війни у 1936-39 роках лотерею проводили обидві воюючі сторони.

Нагадаємо, у минулому році в американському штаті Флорида сексуальний злочинець став мультимільйонером після того, як купив щасливий лотерейний квиток. Чоловік, який раніше сидів у в'язниці за секс з малолітнім школярем, вже перевів у готівку свій виграш.