Жителі кількох південних штатів США (Арізона, Невада, Південна Кароліна) спостерігали у нічному небі яскраву вогняну кулю, схожу на метеор. Куля була білого кольору з блакитним хвостом.

Про це пише ВВС.

Незвичний об'єкт привернув увагу тисяч людей. Вже за кілька годин соцмережі заполонили фото і відео дивовижного космічного тіла. Куля з'явилась нізвідки і це породило безліч версій. Найпопулярнішою, звичайно, була версія про НЛО. Серед інших варіантів – метеорит, комета, снаряд, випущений з літака.

Пізніше представники оборонних відомств США повідомили, що об'єкт у нічному небі був уламком запущеної напередодні російської ракети-носія SL-4. Уламок потрапив до верхніх шарів атмосфери і почав там горіти. В процесі згорання і виникло таке яскраве світло.

Читайте також: Астронавти три години ремонтували МКС (відео)

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Згідно з інформацією Роскосмоса, в цей день дійсно з космодрома Байконур Росія запустила вантажний корабель на МКС і уламок це була частина їх корабля.

Нагадаємо, раніше американська компанія SpaceX вперше здійснила успішну посадку ракети Falcon 9.